Støtter Hønefoss BK uansett

Maren, Nina og Marit har fulgt Hønefoss BK i flere år på hjemme og bortekamper.

HBK-spillerne er takknemlige for all støtten de har fått fra tribunen på hjemme og bortekamper i 2022.

A-laget menn i Norsk Tipping-ligaen ønsker å takke Maren, Nina, Marit og hele Fosseberget som denne sesongen har støttet laget på alle hjemme og bortekamper.

Maren, Nina og Marit fikk i den forbindelse en fortjent oppmerksomhet i forkant av søndagens kamp mot Florø.

De har tidligere år vært på langturer til Alta, Molde, Haugesund og Trondheim. De trekker frem turen til Leknes i 2019 som en av de fineste turer de har vært med på. For øvrig en kamp Hønefoss BK vant 5-0.

Av årets turer er det turene til Førde og Ålesund som vil huskes, selv om resultatene ikke endte i favoritt-lagets favør.

Maren, Nina og Marit er samstemte om en ting vi støtter laget uansett!

Det varierer litt om hvor lenge de har fulgt favoritt-laget, Maren (2004/05), Nina (2012) og Marit (2010)

Maren og Nina har fått med seg de fleste kampene til HBK-gutta siden 2014 både hjemme og borte.

Spillerne takker hele Fosseberget

- Maren, Nina, Marit og hele Fosseberget har vært fantastiske mot oss, og vi er og kommer alltid til å være evig takknemlige. Alle kilometerne de legger ned for å reise land og strand for å se oss spille er unikt og vi vet at vi alltid har de i ryggen uansett. De og Fosseberget fortjente en bedre avslutning på denne sesongen, men vi skal brette opp ermene og gi alt vi har i 2023 for klubben og for Fosseberget, sier Durim Muqkurtaj til honefossbk.no

HBK-spillerne takker for all støtten klubben har fått i sesongen 2022!