Strandheim: - Fikk veldig mye bra ut av oppholdet

Det ble tap og uavgjort for Norge J16 i trenasjonersturneringen i Østerrike.

Foto: Jeanette Kristiansen Ringstad / NFF

Jenny Strandheim som blir 16 år i dag spilte begge oppgjørene for Norge J16 i trenasjonersturneringen i Østerrike.

Første kampen som spilt mot Sveits kom Jenny inn som innbytter den siste halvtimen. Norge tok ledelsen ved Monica Nedgård Isaksen etter åtte minutter. En ledelse de holdt helt til det siste spilleminuttet da scoret deres innbytter som hadde vært på banen i tre minutter.

- Totalt sett er uavgjort et riktig resultat i en kamp med mange sjanser, men det føles litt surt at de scoret på det siste sparket på ballen, sier landslagstrener Harry Hansen til fotball.no.

Spiller 30 min første kamp, og hele kampen siste kamp. Jeg føler jeg presterer bra, men har noen mindre gode perioder i begge kamper

— Jenny Strandheim

Kampen mot Østerike søndag var Jenny Strandheim blant de elleve som startet kampen for Norge.

Etter en målløs første omgang er det vertene som scorer 1-0 etter 55.min og 2-0 i det 75.min begge mål scoret av Lilli Purtscheller.

Synne Amdahl Brønstad reduserte til 1-2 like etter Østerrikes andre mål.

Vertene avslutter kampen med et langskudd som går i mål til 3-1 for vertene. Like etter blåser kampens dommer for full tid.

Jenny Strandheim forteller om et bra opphold i Østerike med mye læring på og utenfor banen. Hun fikk 30.minutter mot Sveits, mens hun spilte samtlige minutter mot vertsnasjonen Østerike.

- Veldig bra opphold med mye læring både på og utenfor banen. Gode økter hver dag, og jeg fikk veldig mye bra ut av oppholdet. Hvis man ser på kampene presterer vi variert. Har mange gode perioder i kampene, men så har vi noen dårlige perioder der vi slipper inn mål. Spiller 30 min første kamp, og hele kampen siste kamp. Jeg føler jeg presterer bra, men har noen mindre gode perioder i begge kamper. Alt i alt, en veldig bra uke og har fått med meg mer å jobbe med videre, oppsummerer Jenny Strandheim til honefossbk.no

Annonse: