Styrte inn til fortjent seier

Vi vinner vår første sluttspillkamp mot Medkila med 3-0.

Dagens kamp mot Medkila var det niende møte mellom lagene siden deres første møte siden 12.mai 2019. De åtte foregående møter har endt med 4 seire til Hønefoss, Medkila har vunnet 3 og deres første møte på nevnte dato endte uavgjort 1-1. Siste kamp mellom lagene endte med 5-0 seier til Hønefoss BK på Aka Arena (5.juni 2022)

Hønefoss BK vinner en fortjent seier mot Medkila i det som var lagenes første kamp i sluttspillet (1.div)

Det ble en jevnspilt første omgang de over 400 tilskuerne fikk se på Aka Arena. Hønefoss BK kan likevel ta med seg 1-0 ledelse inn til pause. Gjestene hadde et par treff i stengene, men heldig for oss ble det stang ut.

Andre omgang har våre damer full kontroll på laget fra Harstad. Louise Normann dobler vår målkvote til 2-0 da var det spilt 66.minutter av oppgjøret. Cirka ti minutter senere er det kaotisk foran målet til Medkila. Det ender med at vi øker til 3-0 - scoring fra visekaptein Stina Næss Berge. Med et kvarter igjen på klokka gjøres det noen bytter - på slutten får Vilja Rejdemo sin debut for A-laget. Vi gratulerer!

Se mål og sjanser fra kampen i videovinduet under.

Vilja Rejdemo fikk sin debut for A-laget. Vi gratulerer!

KAMPFAKTA

• Søndag 11.september

• Aka Arena

• 1.divisjon sluttspill