Sunniva Raaen (16) tatt opp i A-lags troppen

Sunniva Raaen (16) har spilt seniorfotball for Modum FK i 3.divisjon sesongen 2019.

Sunniva Agathe Raaen (16) er tatt opp i A-lags troppen til vårt damelag i 1.divisjon. 16-åringen spilte i 2020 for Holeværingen/Hønefoss BK J17

Raaen har trent og spilt treningskamper for vårt damelag denne sesongen. Sunniva trives best i rollen som indreløper.

Sunniva og Nika som begge er 2004 modeller blir med det troppens yngste spillere.

Raaen: - Her kan jeg utvikle meg som spiller

- Det er kjempegøy og spennende å bli tatt opp i A-lags troppen. Stort å få spille på et lag med både flinke spillere og trenere, hvor jeg tror jeg vil utvikle meg mye som spiller. En sammenspleiset og trivelig gjeng.

Flere kamper i 3.div for Modum FK

- Jeg er 16 år og kommer fra Vikersund. Har spilt barnefotball der i flere år, før jeg var en sesong innom Modum FK og senere Holeværingen IL. Har flere kamper med 3. div laget til Modum FK og vært med på kretslaget til Buskerud