Supertreff avgjorde mot Amazon Grimstad

Synne Hamborg sitt supertreff i første omgang sørget for 1-0 seier over Amazon Grimstad.

Startet for Hønefoss BK: Emma Rønning, Oda Lillegård, Maria Hustad, Stina Næss Berge, Inger Vadder, Martine Skogstad Falkeid, Synne Kristine Hamborg, Guro Næss Berge, Emilia Ruud, Maja Tryterud, Silje Bekkåsen Nyhagen.

Benken: Charlotte Haddeland, Åsne Bredeli, Jenny Strandheim, Kristine Grønvold,  Nika Jakir, Emilia Tyribakken, Martine Ness, Helene Houm, Sunniva Raaen, Nadya Mashaka Bøe, Emilie Finnevolden.

Spillere uthevet kom inn i andre omgang.

Dommer: Ole-Martin Loeshagen (Norderhov UIL), Ass.dommer 1: Mikkel Petter Skramstad (Ski og ballklubben Skiold), Ass.dommer 2: Telmen Undrakh (Skrim IL)

1.omgang: En omgang vi har ballen mye, men ikke kommer til alt for mange store sjanser foruten Synne Kristine sin superscoring etter 24.minutter.

Før 1-0 scoringen til Synne er det Silje Bekkåsen som er nærmest scoring på en heading som går meteren utenfor målet til Amazon Grimstad etter et godt slått innlegg av Maja Tryterud.

Emma Rønning med en kruttsterk redning på et skudd fra gjestene fra 17 meter blir slått til corner fra vår sisteskanse. Påfølgende corner er også gjestene nære utligningsmål, men våre damer får til slutt ryddet ballen unna. Dette skjedde etter at halvtimen var passert på Aka Arena.

Amazon Grimstad jakter utligning rett før pause, men Stina Næss Berge stopper forsøket.

Dermed kan lagene ta pause på stillingen 1-0 til vertene etter et fantastisk skudd av Synne etter 24.min.

2.omgang: En omgang som i de første 45.minuttene har ballen mye uten at vi skaper noe foran målet til gjestene fra Grimstad.

Vi har mye bra spill, men må bli bedre til å skape sjanser.

— Martin Klemetsrud Lindmark

Sjansene er det Amazon Grimstad som produserer på Aka Arena. De er nær ved et par anledninger til å sette utligningsmålet. De har blant annet et hardt skudd fra skrått hold som treffer stolpen med et smell.

Etter 90.minutter får Inger Vadder ballen i mål fra kort hold, men scoringen annulleres for offside.

Synne Hamborg sitt perfekte treff i 1.omgang blir kampens eneste scoring.

Martin etter kampen:

- Veldig fornøyd med store deler av gjennomføringen. Vi har mye bra spill, men må bli bedre til å skape sjanser. Det stopper ofte for oss rett før og i siste pasning. Igjen holder vi nullen som alltid er viktig for oss. Vi må også være mer kynisk på slutten av kampen når vi leder 1-0, sa Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no etter kampslutt

Neste kamp er mot Stabæk 16.mai kl.12.00 på Nadderud kunstgress 1 - Tobbebanen.

Annonse: