Synne Hamborg månedens spiller for mai

Synne Kristine Hamborg har vært involvert i alle våre scoringer i mai. Hun scoret rundens mål i første serierunde

NTB og OBOS har gått sammen for å sette opp både spillerbørs og rundens lag etter hver serierunde i 1.divisjon kvinner.

I tillegg kåres også månedens spiller og for mai stakk Synne Kristine Hamborg av med den prisen.

MÅNEDENS SPILLER FOR MAI

SYNNE KRISTINE HAMBORG

Hun scoret rundens mål i første serierunde mot Åsane. Foruten drømmetreffet som sendte oss i føringen med 1-0, var hun nest sist på 2-0 målet til Inger Sandland, tredjesist på 3-0 målet til Martine Falkeid, før hun selv setter 4-0 på et perfekt slått frispark.

Synne var også vår målscorer sist lørdag da det ble tap 2-1 borte mot Grei Kvinner Elite.

Hamborg (20) ble belønnet med en åtter på spillerbørsen mot Åsane mot Grei fikk hun en sekser på børsen. 20-åringen var en av tre spillere som fikk en åtter på spillerbørsen i runde 1 i 1.divisjon.

Synne har vært med på hele reisen med kvinnefotball i Hønefoss BK. Helt siden 2015 i 4.divisjon har 20-åringen vært en viktig prikke i laget som nå er klar for sin tredje sesong på det nest øverste nivået for kvinnefotball i Norge.

Synne Kristine Hamborg og Silje Bekkåsen Nyhagen er de eneste spillerne i dagens Hønefoss BK tropp som har nådd over 100 obligatoriske kamper for klubben.

Dette sa Synne til honefossbk.no etter at tildelingen av månedens spiller for mai var offentliggjort fra NTB og OBOS:

Nei, hva skal man si. Det er jo først og fremst veldig gøy! Dette med kåringer, børs ol. er jo nytt fra året og uvant, men når det har vært så positivt for min del som det har nå, er det virkelig noe jeg tar med meg videre. Mai har vært en god fotballmåned med gode treningskamper og treninger, før vi endelig fikk dratt i gang med seriestart. Åpningskampen gikk jo over alt forventning og var veldig moro, så har vi litt å hente på forrige kamp men det skal vi klare å justere. Vi står med en sterk tropp, som har masse i seg og det kunne like så greit vært noen andre enn meg som kunne vært utnevnt! Jeg skal likevel ikke legge skjul på at det er gøy og en motivasjon for videre arbeid, sa en strålende fornøyd Synne Hamborg til honefossbk.no

Månedens spiller mai.png