Synne, Kamilla og Hulda blir med i 2019

I kveld har det blitt signert kontrakter med Synne Kristine Hamborg, Kamilla Wefald Engebretsen og Hulda Margret Brynjarsdottir som alle strekker seg ut sesongen 2019.

Bilde: Fra venstre Hulda Margret Brynjarsdottir, Synne Kristine Hamborg og Kamilla Engebretsen

Jobben er nå i gang med å sette sammen stallen til Hønefoss BK kvinner som skal spille i 1.divisjon 2019.

Synne Kristine Hamborg har vært med siden oppstarten i 2015 (4.div) til tross for at hun nettopp har fylt 18 år. Hun var også spilleren som scoret vårt første seriemål mot Vikersund en kamp våre damer vant 19-0 i seriepremieren på Aka Arena 30.april 2015. Denne sesongen ble det åtte scoringer på Synne, de fleste av dem på utsøkte langskudd.

Moro

- Moro å kunne være såpass høyt oppe at man undertegner og føler seg enda mer i varetatt av klubben, sier Synne til honefossbk.no

Spennende oppkjøring

- Nå starter straks en veldig spennende oppkjøring, med forhåpentligvis alle gamle og kanskje noen nye fjes, så dette blir veldig spennende, fortsetter den blide 18-åringen som er kjent for sine vakre mål fra langt hold.

Tøff motstand

- Mye tøffere motstand i år, og merker jeg gleder meg til å komme i gang nå og legge til rette for best mulig innsats når det braker løs i april, avslutter Synne Kristine Hamborg

Synne 2019
Synne Kristine Hamborg

Kamilla Wefald Engebretsen var maks uheldig da hun pådro seg en kneskade i siste treningskampen mot Lyn foran oppkjøringen til seriestarten i 2.divisjon 2018. Kamilla var i 2016 og 2017 en av Jan Gundro Thorstensen sine meste betrodde spillere. Hun går for tiden på skole i Kristiansand, men vil ta turen til Hønefoss i helger og ferier for å spille treningskamper. Under oppholdet i Kristiansand vil hun trene med en lokal klubb der nede. Hun vil vende hjem til Hønefoss i starten av mai.

Gleder meg utrolig mye

- Er veldig gøy å få bli med å spille i 1.divisjon. Jeg gleder meg utrolig mye, sier Kamilla etter at kontrakt var undertegnet.

Kamilla 2019
Kamilla Wefald Engebretsen

Hulda Margret Brynjarsdottir fra Island fikk sin debut for Hønefoss BK mot Fjellhamar 6.oktober en kamp vi vant 3-0. Brynjarsdottir har erfaring fra islandsk 1.divisjon.

Hulda Margret har skrevet dette til honefossbk.no

Since I started playing soccer at 5 years of age, I have never played for another club than ÍA football club, in Iceland, so it is an exciting change to sign a contract for a club in Norway. I look really forward to next summer and all the ups and downs we are going to be learning from, because being a part of the best means we need to do a little extra at every single thing. First and foremost I believe that the mind takes you where you want to be and therefore we will have to believe in what we are doing and have the desire to get better. I think our goals for next season have to be to stay at least above the bottom teams and stay in 1 league.
I look forward to get to know the girls better because I only played couple of games last year.

Hulda 2019
Hulda Margret Brynjarsdottir