Synne med også i 2020

Synne Kristine Hamborg skrev tirsdag navnet sitt under på en ny kontrakt med Hønefoss BK med varighet ut sesongen 2020.

Synne Kristine Hamborg (20.12.2000) har vært med siden oppstarten i 2015 (4.div). Hun var også spilleren som scoret vårt første seriemål mot Vikersund en kamp våre damer vant 19-0 i seriepremieren på Aka Arena 30.april 2015.

Synne Kristine Hamborg står så langt bokført med 19 kamper i 1.divisjon, to scoringer og begge cupkampene våre denne sesongen.

Håper hele gjengen blir med videre

— Synne Kristine Hamborg

Synne ble tidligere  i år tildelt stipend  på 50.000 kroner fra Sparebank 1 Ringerike Hadeland - det kan dere lese mer om HER

Kontrakten Synne Kristine Hamborg har undertegnet med klubben har varighet ut sesongen 2020.

En sesong over all forventning

- Sesongen har jo vært over all forventing, og det er utrolig morsomt! En god gjeng som spiller bra fotball sammen, og det er jo ingen grunn til å ikke fortsette med laget når det er så bra, og jeg har troa på at vi kan jobbe sammen videre også. Håper hele gjengen blir med videre også, det hadde vært veldig moro, sier Synne Kristine Hamborg til honefossbk.no

Vi som klubb er veldig fornøyde med at Synne blir med oss også neste sesong.

Julie (24) og Synne (18) fikk 50.000 i stipend