Takk for i år, vi ses i 2020

På vegne av Knøttefestivalkomiteen takker vi for i år og gleder oss til å møte dere igjen neste år!

Årets Knøttefestival er vel gjennomført og Hønefoss Ballklubb vil takke alle som har bidratt til at vi for 41. gang fikk oppleve idrettsglede blant unge fotballspillere, her i Hønefoss Idrettspark.

Det ble stekt hundrevis av burgere, dirigert hundrevis av biler og kioskene har fått påfyll underveis. Dommere har vært klare til hver kamp, banene merket, det har hele helga vært rent og ryddig og kioskene har servert mat og drikke til alle som ville handle. Da ligger det meste til rette for at gjestene våre blir fornøyde.

Klubben vil rette en stor takk til alle de som har stilt opp på dugnad for at knøttefestivalen igjen skulle bli vellykket. Dere er viktige brikker for at klubben kan gjennomføre et slikt stort arrangement.

Knøttefestivalgeneral    Cecilie P. Øyen, Hanne Baug og Runar Vinjevoll

Kampoppsett                   Arne Broberg

Dommeransvar                Geir Engen og Svein Åge Katnosa

Sekretariat                        Magnus Langstrand og Peter Bekkestad

Økonomi                           Mona Syvertsen Loe og Kari Hjerpseth

Teknisk ansvar                 Ole Ingvald Storeide og Per Anund Loe

Parkering                          Ole Jakob Volden

Kjøkken                             Kristin Holth Ask

Distribusjon                      Thor Einar Kristiansen

Varekjøp kiosk                Kari Anne Hansen

Klubben rette en stor takk til de som har stilt opp på dugnad for at knøttefestivalen igjen skulle bli vellykket. Dere er viktige brikker for at klubben kan gjennomføre et slikt stort arrangement.