Takk for i år, vi ses i 2022

På vegne av Knøttefestivalkomiteen takker vi for i år og gleder oss til å møte dere igjen neste år!

Et meget vellykket arrangement, godt å være i gang igjen.

Det var 140 lag i sving, mange lokale, men også fra Oslo, Son, Nesodden, Drammen, Lier, Valdres med fler. Alle var med på å gjøre dette til et meget vellykket arrangement.

Det ble spilt nesten 300 kamper, ledet av klubbdommere som har tatt kurs denne våren. Noen eldre dommere som har dømt også tidligere. Veiledere som fulgte opp disse gjennom Geir Engen.

- Frivillige/dugnadsarbeidere fra egne rekker, nesten 200 frivillige har vært engasjert gjennom disse to fantastiske dagene med ekte idrettsglede rundt om på fotballbanene i Hønefoss Idrettspark. Veldig bra innsats og de har sammen med arrangør staben sørget for at vi har kunnet holde oss i de soner vi skulle, at hygiene, kiosk og kamper har forløpt på en upåklagelig måte, sier daglig leder Knut Emil Kolstø som også roser lagene og deres ledere som alle bidro til at KIWI Knøttefestival 2021 ble gjennomført på en utmerket måte.

Les mer under vårt bildegalleri

Sone inndelingen fikk vi gode tilbakemeldinger på, det var enkelt å finne frem, godt å kunne forholde seg til en sone, alle kamper ett sted og det at det hele tiden var nok plass og at alle følte seg trygge og ivaretatt

Hele HBK familien har gjort en fantastisk innsats, både gjennom planleggingen og selve gjennomføringen. Vi som klubb er utrolig takknemlige for den innsats og velvilje som er lagt ned, det er 1000 vis av dugnadstimer som ligger til grunn for ett meget vellykket arrangement

Vi takker dere alle som bidro rundt arrangementet av årets KIWI Knøttefestival!

TAKK TIL HOVEDSPONSOR KIWI!

KIWI LOGO_uten.jpg

 

Annonse: