Tanja Løfshus (21) har signert

Tanja Løfshus har i dag signert kontrakt med Hønefoss BK ut sesongen 2019.

Tanja Løfthus (21) er bosatt i Drammen.

Hun spilt toppfotball både i Norge og i Danmark. Klubber som hun har spilt for er Åssiden, Fart, Kolbotn, Lyn, Fortuna Hjørring  og Stabæk.

Hun har tilsammen 12 landskamper for Norge J17 og J16 i årene 2014 og 2015

I 2016 dro hun til Spania for å bo og spille på akademiet Mallorca Toppfotball.

Thorstensen: - Meget spennende spiller.

- Dette er en meget spennende spiller, som har mye erfaring både fra klubblag og fra norske J16 og J17 landslaget, sier Jan Gundro Thorstensen til honefossbk.no

- Hun kan bekle flere roller i laget, men er først og fremst en offensiv spiller, fortsetter Thorstensen.

- Hun er oppvokst og bor nå fortsatt i Drammen, og ønsker nå etter å blitt  ferdig med sluttspillet i Danmark og komme til oss for å bidra i Buskerud fotballen, avslutter en meget tilfreds hovedtrener etter at 21-årige Løfshus hadde signert kontrakt med klubben ut sesongen 2019.

Tanja Løfshus deltar på sin første trening med sine nye lagvenninner i kveld (torsdag)

Det er en glede å få lov til å presentere Tanja Løfthus som ny spiller for damelaget til HBK.