Tap i årets første treningskamp

Da er årets første treningskamp unnagjort og det endte med 2-0 tap mot divisjonskollega Grei.

Sist vi møtte Grei Kvinner Elite var i fjorårets serieavslutning i 1.divisjon på Aka Arena en kamp vi vant med solide 5-1.

I årets første treningskamp var flere av våre sentrale spillere ute med skader.

Grei Kvinner Elite tar ledelsen 1-0 før det er spilt 2.minutter av ettermiddagens oppgjør.

Iselin Nitter får vår største sjanse i omgangen når hun får tak i ballen etter sløvt spill i de bakrerekker hos gjestene. Dessverre klarer ikke Nitter å overliste keeperen.

Ellers kom vi til et par sjanser ved Nyhagen (skudd) og Hamborg på frispark fra langt hold.

Gjestene kan gå til pause med 1-0 ledelse etter en jevnspilt første omgang.

Andre omgang har vi mye ball, men klarer ikke å skape allverden foruten et par skumle cornere fra Synne Hamborg som fort kunne endt i nota.

Grei Kvinner Elite tildeles straffe etter 66.minutt. Straffetager gjør ingen feil fra ellevemeteren dermed 2-0.

Flere mål blir det ikke på Aka Arena, dermed ble det en liten revansj for Grei damene etter 5-1 tapet i fjorårets serieavslutning

Malin Rovelstad 15 (Holeværingen) som skal delta på Equinor Talentleir i Sarpsborg i starten av februar kom inn i andre omgang, og gjorde en utmerket jobb for oss.

Nyhagen: - Mye mer å gå på

- Alltid kjipt å tape fotballkamper, men vi fikk en god treningsøkt med de som var tilgjengelig akkurat nå. Vi stiller med en tropp med mye ukjente relasjoner da vi har mange som er skadet for øyeblikket. Føler vi har mye mer å gå på og håper å kunne vise det i kampene som kommer fremover, sa kaptein Nyhagen etter kampslutt.

Troppen: Karen O. Meier, Synne Kristine Hamborg, Iselin Nitter, Silje Nyhagen, Anniken Eek, Jenny Strandheim, Emilia S. Tyribakken, Helene Houmb, Malin Rovelstad, Karolina Dabrowska Westbyn, Tonje Färber, Ingvild Vrå (på lån fra Nanset), Nika Jakir, Guro Næss Berge og Maria Hustad.

Annonse: