Tap mot Åsane

Våre damer med spillemessig overtak de første 45.minuttene på Åsane Arena, men det blir effektive Åsana som kan ta pause med 2-0 ledelse.

Hønefoss BK åpner best mot Åsane på Åsane Arena. Vi har blant annet et skudd i tverrliggeren etter en corner. Like etter sender Synne Hamborg avgårde et skudd som dessverre går rett på keeper.

Etter 6.minutter kontrer hjemmelaget inn 1-0 ved Katarina Dybvik Sunde som treffer bra.

20.min: Silje Bekkåsen Nyhagen med skudd, men nok en gang er Savanna Mary-Anne Duffy i målet med på notene når hun stopper forsøket til Nyhagen.

28.min Vertene får til en avslutning fra kort hold som triller på utsiden av stolpen.

35.min kommer en avslutning fra et HBK-bein, men går via en Åsane spiller til corner.

36.min Vertene øker til 2-0 ved Anna Østrem.

Fram til det 42.spilleminutt er det vi som har hatt det spillemessige overtaket, som likevel har gitt opprykksjagende Åsane to scoringer. På tampen av omgangen er de som legger et press på oss som skaper et par nesten muligheter, men vår sisteskanse fanger ved begge anledninger ballen i fast grep.

Andre omgang er det Åsane som styrer det meste. Vi skaper likevel noen gode sjanser, men Duffy i målet til Åsane har en meget god dag på jobb som burvokter.

65.min Anna Østrem setter sitt andre mål for dagen når hun sender Åsane foran med 3-0.

Flere mål blir det ikke i dagens kamp på Åsane Arena.

Med to kamper igjen å spille så nå må målet bli å beholde den 5.plassen vi i dag har. Bak 5 plassen er det flere lag som puster oss i nakken.

Mye bra den første omgangen

- Mye bra i 1.omgang. Maler og maler, men sitter ikke helt. En i tverra og mange halvsjanser. Blir straffa hardt med to baklengs når vi står litt og sover. I 2. omgang går 9/10 baller til oransje drakt og vi får en litt uheldig baklengs. Frustrerende dag på matta! Nå er det 3 gode treningsuker før neste match, sa Guro Næss Berge til honefossbk.no etter kampen.

20 dager til neste kamp

Neste kamp er mot Grei Kvinner Elite på Aka Arena 7.november før det hele avsluttes borte mot Amazon Grimstad 14.november

KAMPFAKTA

• 1.divisjon kvinner