Tap mot NUIL, men mye positivt

Det ble et klart tap mot et meget godt NUIL lag når HBK G15 spilte kamp i strålende sol, og sensommervær på tirsdag.

Gutta var godt forberedt ved avspark, og var tøffe i duellene. NUIL fikk allikevel overtaket i kampen og vi ble spilt lave. Etter hvert fikk de tre mål som føltes enkle og unødvendige og det ble også pauseresultatet.

La om litt på formasjonen i pausen og prøvde å satse litt, men var maks uheldig og fikk to kjappe imot. Fikk etter hvert noen sjanser på hurtige kontringer og Rasmus reduserte etter en fin pasning av Magnus.

Litt skuffende å ikke få et bedre resultat mot NUIL denne gangen, men bak resultatet 1-7 var det bra trøkk og innsats. Oppleves også som at NUIL hadde veldig god uttelling på sine sjanser.  Det har vært mye bra å se i kampene så langt, selv om vi ikke har hatt marginene helt med oss. Ser frem til de siste fem kampene.

Hønefoss BK troppen: Espen Herstad, Oliver Lafton, Benjamin Skogmo, Magnus Lønnås-Färber, Andreas Haugen, Oscar Aspelund Halvorsen, Henrik Raastad, Andreas Dyrbeck, Rasmus Berglund , Wegger Kristoffer Bergsrud, Niklas Frogh Bentzen, Jørgen Nordseth Karlsen, Tobias Kjemperud Løken, Espen Karelius Østvold Olsen, Theodor Wien Wisløff

Annonse fra Obos-ligaen: