Tap mot toppserielaget Lyn

Hønefoss BK fikk en bra test mot toppserielaget Lyn i ettermiddagens treningskamp på Aka Arena.

Silje Bekkåsen Nyhagen sender oss fortjent i føringen midtveis i første omgang, etter å ha blitt spilt gjennom av Ingvill Hågensen. Fjorårets toppscorer har en enkel jobb, når hun plasserer lærkula i venstre hjørne. Foruten scoringen kommer våre damer til noen gode skuddforsøk, som dessverre ikke omsettes i scoringer. Helt fortjent 1-0 ledelse til våre damer da pausesignalet lød fra kampens dommer.

Andre omgang tar gjestene fra Oslo vest over mer av banespillet utpå Aka Arena. Vår 1-0 ledelse til pause, snus til 1-4 fordel toppserielaget Lyn i løpet av kampens siste 45 minutter.

Gjestene scorer tre mål på fem minutter

Lyn-jentene Selma Hernes (2) og Linn Huseby scorer tre mål i løpet av en fem minutters i andre omgang.

Kampens siste scoring settes av Lyn spiller Maren H. Thoresen fem minutter før kampslutt.

Våre damer skal være fornøyde med innsatsen de leverte mot toppserielaget Lyn. Ser vi bort fra perioden gjestene scoret tre ganger i løpet av fem minutter så var dette en godt gjennomført kamp fra HBK-jentene.

Troppen som møtte Lyn:

Karolina Westbyn, Kristine Dahl Myrberg, Ida Kristine Løvbrøtte, Madelen Dalland Larød, Stina Næss Berge, Martine Skogstad Falkeid, Huldra Margret Brynjarsdottir, Tonje Fӓrber, Live Svendsen, Maja Tryterud, Guro Næss Berge, Malin Edwin, Synne Kristine Hamborg, Ingvill Hågensen og Silje Bekkåsen Nyhagen.

NESTE TRENINGSKAMP

• 09.02 Raufoss (2.div) - Hønefoss BK kl.16.30 (borte)