Tapte jevnspilt kamp på Levermyr stadion

Vi tapte 2-0 i årets siste seriekamp på Levermyr stadion mot Amazon Grimstad. Silje Bekkåsen Nyhagen har pådratt seg ankelbrudd og vil bli operert senere i dag.

I dag var det serieavslutning i 1.divisjon 2021. Før dagens siste runde var det klart at det ble Røa Fotball Elite som rykker opp til toppserien og at Fart vil rykke ned til 2.divisjon.

Dagens motstander Amazon Grimstad ville uansett resultat i oppgjøret mot Hønefoss BK havne på fjerdeplassen.

Hjemmelaget kan gå til pause med 2-0 ledelse etter scoringer av Kari Nicole Johnston som etter en flott enkeltmannsprestasjon setter 1-0 kontant i mål etter 13.min. 2-0 kommer et par minutter på overtid av den første omgangen denne gangen er det Marina Heggernes Jensen som setter ballen forbi Lægreid med siste spark på ballen i den første omgangen.

Foruten de to scoringene til vertene er det ikke mange sjanser som ble produsert før pause. Vi har notert to gode forsøk fra Hønefoss BKs Finnevolden og Sandland, sistnevnte med den største muligheten. Vertene har ikke hatt noen sjanser utenom sine to scoringer.

Andre omgang starter med et par store muligheter for Hønefoss BK. Sandland tar med seg ball inn foran målet til vertene, men når hun skal fyre av blir skuddet blokkert av vertene. Vi får også en scoring annullert for offside, som så ut til å være av det tvilsomme slaget, men regner med at assistentdommer hadde oversikt ved den anledningen.

Det blir ingen nye scoringer i den andre omgangen. Dermed ender kampen med 2-0 seier til vertene. Vi faller en plass på tabellen fra femteplass til sjetteplass.

Silje skadet

Det oppstår en situasjon foran målet vårt etter rundt 65.minutter. Etter en corner til vertene skjer det noe i duellen foran mål som setter Silje Bekkåsen Nyhagen ut av spill. Vi har fått følgende informasjon om hva som er status på skaden Silje pådro seg: Silje pådratt brudd i ankel og vil bli operert idag.

Se videosnutt fra kampen nederst i saken under kampfakta

Nettopptak_14-11-2021_144934_www.fotball.no.jpeg

KAMPFAKTA

• Søndag 14.november