Tett og spennende på Gulskogen

Tett og jevnt på Gulskogen i kveldens kamp mellom Strømsgodset IF - Hønefoss BK Bulldogs.

Onsdagens tropp mot Strømsgodset IF: Marius Hellerud, Glenn Samuelsen Hovde, Andres Felipe Fogth, Christian Furuheim, Morten Johannessen Hagen, Petter Bønsnes, Eirik Torp, Tarek Abbas Kassem, Tonje Iren Olufsen, Hanne Kveli, Siri Lafton Hansen, Jonathan André Price, Mohammed Sad Qais, Marius Roa, Vebjørn Ornum.

Hønefoss BK Bulldogs åpnet i stort tempo i  kveldens kamp mot Strømsgodset IF på Gulskogen. Mohammed Sad Qais med to tidlige scoringer sendte oss i føringa med 2-0 allerede etter 3.minutter.

Så var det vertenes tur med til å putte to kjappe i det 11 og 12.min. I det 13.minutt var vi på ny i ledelse etter scoring av vår kaptein for dagen Andres Felipe Fogth. 3.minutter før pause var det Strømsgodset som satt inn utligningsmålet til 3-3, som også ble pauseresultatet.

Etter pause skapte vi flere gode sjanser, men det ble hjemmelaget som puttet de tre første målene i den andre omgangen. Andres Felipe Fogth reduserte på tampen av kampen for oss, slik at sluttresultatet ble 6-4 til Strømsgodset.

God innsats

- Guttene og jentene gjorde en bra kamp, sier treneren som opplyser at det nå gjenstår 2 kamper for laget.