Thorstensen om valget og lørdagens kamp mot Grei

Lørdag leder Jan Gundro sin 99 seriekamp med Hønefoss BK som hovedtrener for laget.

Jan Gundro Thorstensen har valgt å gi seg som hovedtrener for våre damer (1.div) etter denne sesongen. Han ble hovedtrener for laget foran 2016 sesongen i 3.divisjon. Dere kan høre litt om hvorfor han nå velger å gi seg som lagets hovedtrener i videovinduet nederst i saken.

Lørdag vil han lede damene for 99 gang (seriekamper) fra benken mot Grei Kvinner Elite på Årvoll kunstgress. 77 ganger har Thorstensen gått seirende av banen i 3.div, 2,div og 1.div siden debuten hans mot Modum 10.april 2016.

Troppen til lørdagens kamp mot Grei Kvinner Elite: Karolina Dabrowska Westbyn, Emma Andrea Rønning, Oda Lillegård, Emilia Stensrud Tyribakken, Maria Emilie Hustad, Stina Næss Berge, Martine Skogstad, Emilia Ruud, Jenny Strandheim, Charlotte Listedt Haddeland, Synne Kristine Hamborg, Inger Vadder Sandland,Guro Næss Berge, Iselin Barclay de Tolly Nitter, Silje Bekkåsen Nyhagen, Emilie Nøkleby Finnevolden, Anniken Eek, Julie Simonsen Solberg.

Jan om valget og lørdagens kamp mot Grei Kvinner Elite