Tilbakeblikk - Vi følger Hønefoss BK uansett

Det ble en nervepirrende avslutning i gullkampen og nedrykkstriden av Tippeligaen 2013.

Bilde: Tor Øyvind Hovda sendte Honefoss BK i ledelsen allerede etter 8.min på Skagerak stadion

TILBAKEBLIKK 2013

Laget som startet den siste kampen i TIPPELIGAEN mot Odd i 2013:

Hønefoss BK var innom både 14.plass, 15.plass og 16.plass i årets siste kamp mot Odd, vi endte sist.

Tor Øyvind Hovda sender bortefansen til himmels da han dundrer inn 1-0 til HBK allerede etter 8.min. Odd utligner til 1-1 etter corner som Steve Clark er uheldig på, bokser ballen i eget mål. 1-1 blir også pauseresultatet på Skagerak Arena.

Ny jubel blant de tilreisende fra Hønefoss blir det da Alexander Mathisen scorer sikkert til 2-1 ledelse i det 56.min. Herolind Shala utligner til 2-2 i det 74.min. Fire minutter etter hjemmelagets utligning er det Tippeligaens toppscorer Frode Johnsen som avgjør for hjemmelaget når han header inn 3-2. Dette blir resultatet som står ut kampen.

Hønefoss BK skapte flere gode sjanser, både Kevin Larsen, Mats Andrè Kaland, Riku Riski, og Aleksander Solli hadde gode muligheter til å sette ballen bak Sondre Rossbach i Odd målet.

Se høydepunktene fra kampen vi ledet både 1-0 og 2-1 før Odd snudde til 3-2 seier i videovinduet under

Dette ble vår foreløpige siste kamp på øverste nivå i norsk toppfotball.

Når vår menn og kvinner vil spille sin første kamp i 2020 er fortsatt ikke avklart.

STØTT HØNEFOSS BK kjøp billett til vår virtuelle kamp mot Korona

«Virtuell kamp» Over 200 solgte billetter til kampen mot Korona - Vi håper flere vil støtte klubben i det som er vår viktigste kamp.
Billetter kan kjøpes på Ringbillett eller dere kan vippse til: 564639 HBK billetter

vår viktigste kamp 2020