To forskjellige omganger

I dag spiller vi to forskjellige omganger. I første omgang er vi veldig bra, i andre omgang sliter vi mye mer.

I første omgang på Esso Flint Arena mot Flint var vi det førende laget, og ledet fortjent 2-0 til pause.

Vi tar en tidlig ledelse (6.min) ved Thomas Nygaard etter strålende spill i forkant av målet. 2-0 er Alexsander Groven som setter etter et drømmetreff fra 28-åringen.

Det var beholdningen i antall scoringer de første 45.minuttene på Esso Flint Arena. En første omgang der vi var det førende laget.

Den andre omgangen ble det Flint som tok over en del av banespillet i det som var John Arne Riise sin første kamp som trener for vertene.

Det er nok en mann nevnte Riise var ekstra fornøyd med etter sidebytte, han heter Sander Trevor og stod bak samtlige tre scoringer for Flint i den andre omgangen.

Når vi ikke klarte å sette ballen bak vertenes keeper i den andre omgangen, så ender det med 3-2 seier til Flint.

- Bra 1.omgang der vi hadde full kontroll. 2.omgang var veldig rotete, oppsummerte Bård Heggset etter årets første treningskamp.

Hønefoss startet med følgende 11 spillere i dagens treningskamp:

George Bokwa, Jason Bli, Lars Rydje, Marko Jankovic, Ohrun Selvi, Alexander Groven, Tor Øyvind Hovda, Sivert Bukten, Thomas Nygaard, Andreas Nordby og Parris Mason

Benken: Ismet Duracak, Per Nyhus, Halvard Urnes, Mads Volden, Sander Mala, Daniel Bakken og Amin Zariah