Topp mot bunn på Fjellhamar stadion

Seriemester Hønefoss BK kvinner spiller lørdag sin siste bortekamp i årets 2.divisjon mot Fjellhamar.

Siste bortekamp 2.div

Lagene befinner seg i hver sin ende av tabellen. Våre damer avgjorde seriemesterskapet i forrige kamp mot Høybråten og Stovner på Høybråten kunstgress, da de vant 6-1 (3-1). Førøvrig en kamp damene scoret lagets mål nummer 100, da Silje Bekkåsen Nyhagen satte kampens siste mål til 6-1.

Lørdagens motstander vil om de taper kampen mot Hønefoss BK rykke ned til 3.divisjon. Da lagene møttes i vårsesongen vant våre damer 10-0 som er den største seieren til Hønefoss BK i sine to år i 2.divisjon.

Dette er troppen som møter Fjellhamar:

Karolina Westbyn, Karianne Kvissel Ohren, Kristine Dahl Myrberg, Madelen Dalland Larød, Ida Kristine Løvbrøtte, Tonje Färber, Martine Skogstad Falkeid, Iselin Nitter, Julie Solberg, Synne Kristine Hamborg, Malin Edwin, Silje Bekkåsen Nyhagen, Ingvill Hågensen, Live Svendsen, Hulda Margret Brynjarsdottir og Lotta Rognved.

Ny spiller

Hulda Margret Brynjarsdottir ny spiller fra Island der hun har spilt i islandsk 1.divisjon.

Siste hjemmekamp i 2.div onsdag 10.okt kl.18.45

Damelaget spiller sin siste seriekamp for sesongen onsdag 10.okt kl.18.45 mot Hallingdal. Her vil det komme representanter fra NFF Buskerud for å markere at damelaget er blitt seriemestere i 2div 2018.

Kvalikkkamper til 1.div

Trekning av kvalikkampene for opprykk til 1.div skjer mandag 8.okt i regi av NFF. Da vet vi hvilket lag som møter hvem og hvor de skal spille.

2. div Kvinner avd 01

• Lørdag 6.oktober kl.15.00 - Fjellhamar stadion