Toppkampen ingen vil tape

Lørdag 18.mai kl:15:00 er det klart for toppkamp i 1.divisjon kvinner på Aka Arena når tabelltoer Hønefoss BK får besøk av tabelleder Øvrevoll Hosle.

Dette blir lagenes første møte i en obligatorisk kamp. Tidligere har vi møtt Øvrevoll Hosle 2 i 2.divisjon både i 2017 og 2018.

Det har endt med fire seire:

Hønefoss BK – Øvrevoll Hosle 2 5-2

Øvrevoll Hosle 2 – Hønefoss BK 1-5

Hønefoss BK – Øvrevoll Hosle 2 5-1

Øvrevoll Hosle 2 – Hønefoss BK 1-6

16.februar i år møttes lagene til treningskamp på Aka Arena den kampen endte med seier 2-1 etter scoringer av Ingvill Hågensen og Maja Tryterud.

Begge lag spilte 15.mai 2.runde i NM mot toppserielag. Øvrevoll Hosle taper 3-1 mot Stabæk etter at de hadde ledet 1-0 til pause. Våre damer taper 7-2 mot Kolbotn. Dermed kan begge lag nå kun ha fokus på seriespillet fremover.

Det har dessverre oppstått noe skadetrøbbel i laget. Den siste kom i går i cupkampen mot Kolbotn, da Julie Simonsen Solberg måtte ut etter 17.minutter av oppgjøret. Fra før sliter Maja Tryterud, Martine Falkeid Skogstad og Ida Kristine Løvbrøtte.

Lørdagens motstander Øvrevoll Hosle er en klubb flere av våre spillere har spilt for tidligere, både Silje Bekkåsen Nyhagen, Ingvill Hågensen, Kristine Dahl Myrberg, Julie Simonsen Solberg, Anniken Eek og Iselin Barclay de Tolly Nitter har ikledd seg drakta til lørdagens motstander tidligere.

Hønefoss BK og Kaupanger er de eneste lagene som er ubeseirede etter 5.runder av årets 1.divisjon. Fra Øvrevoll Hosle på topp med 10.poeng og ned til Amazon Grimstad på tiende plass skiller det 4.poeng. På de to nederste plassene befinner Snøgg (11) seg med 1.poeng og Nanset (12) uten poeng.

VI HÅPER DERE MØTER OPP LØRDAG 18.MAI KL:15:00

STØTT DAMENE I TOPPKAMPEN!

Screenshot_2019-05-16 Øvrevoll Hosle Kvinner Senior A - Tabell

LES NYHETER OM DAMELAGET

Trykk på billettknappen for kjøp av billett

KJØP BILLETTER