Treningsdag med Jevnaker

Lørdag 25. januar hadde Jevnaker G14 invitert HBK G14 til fotballdag på Jevnaker kunstgress.

Først hadde vi samtidig trening fra 10:00 – 12:00 på hver sin banehalvdel. Så var det felles lunsj i Jevnakers klubbhus, der både spillere og trenere ble bevertet etter alle kunstens regler.

Tusen takk til Profilmontering som sponset lunsjen, og mødrene som stelte i sand en super lunsj. Noen av spillerne kjenner hverandre fra felles deltakelse på HBK Akademiet, og det var morsomt å se hvordan alle de andre guttene også mixet mellom lagene alt under lunsjen.

Etter en times «hvile» hvor guttene hadde mye moro sammen, avsluttet vi med en uhøytidelig treningskamp på 3*30 minutter.

HBK takker Jevnaker ved Tommy Lafton og Tom Rørvik for et supert opplegg. Gøy at vi kan ha slike dager på tvers av klubbgrensene