Treningsleir - Gnagsår og tette neser

Bak fra venstre → Martine F, Karolina W, Madelen L, Kristine D M, Ingvill H, Silje B N, Iselin B N, Maja T, Malin E, Helene R, Therese W, Live S.
Foran fra venstre → Lisa N, Martine K, Tonje F, Ida L, Synne H, Katarina P, Karianne O, Julie S. Jan Gundro Thorstensen er parkert bak damene.

Treningsleir i Danmark

Vi ankom Frederikshavn tidlig torsdags morgen etter en natt på Stena line. Stedet vi bodde på het Nørresundby idrettssenter og var er stort senter med masse fasiliteter som blant annet badeland, styrkerom, tennis- og squash-hall og et stort utearealet som jentene har fått boltre seg på. Her har vi blitt servert både frokost, lunsj og middag, samt ålreite senger å sove i.

Totalt har vi gjennomført 3 fotballøkter, en forballkamp, en valgfri økt og en organisert styrkeøkt. Kunstgresset vi trente på lå ca 5 minutter med bil fra der vi bodde.

Kampen ble spilt på lørdag mot Vejgaard fk, der vi gikk av med en solid 7-0 seier på en ikke så altfor bra gressmatte. Likevel en god og viktig gjennomkjøring før seriestart og etter noen uker med sommerferie.

Utenom treningene har jentene hatt mulighet til å være sosiale og ha det gøy med hverandre, noe vi tror er viktig for at gruppa skal stå mest mulig rusta inn mot seriestart.

Til tross for slitne bein, et par tette neser, tropevarme og 8-9 gnagsår tror jeg vi alle er fornøyd med en godt gjennomført treningsleir og et enda bedre samhold i gruppa.

Nå ser vi frem til litt restitusjon før det braker løs mot Fart 2 neste helg.

Annonse fra Obos-ligaen: