Troppen mot Fart

Lørdag 4.juli er det klart for generalprøven for våre damer mot Fart kl.12.00 på Fart kunstgress.

Når damene var tilbake etter koronapausen ble de møtt av helt nye fasiliteter da de trådte inn i garderoben. Damelagets hovedsponsor Jensen Bygg-Team har nemlig brukt deler av fotballpausen på å pusse opp HBK-damenes garderobe. Nye benker, skuffer og skap med spillernes navn på står nå klare til bruk.

– Det er et fantastisk bidrag fra Atle Jensen. Nå har damelaget fått veldig gode forhold, og med hjelp fra Atle kan vi vise at vi i klubben satser på damene, sier daglig leder Runar Vinjevoll.

Spillerne var storfornøyde med oppgraderingen, og vil takke sponsoren med en hammer-feiring når det scores mål på AKA Arena igjen. De tror også at bedre fasiliteter kan heve laget.

– Jeg tror det at vi får en litt mer profesjonell hverdag kan påvirke oss litt psykisk, sier Nitter.

Les mer om den fantastiske oppgraderingen på ringblad.no

Lørdag (i dag) spiller våre damer sin siste treningskamp før seriepremieren mot Amazon Grimstad 11.juli. Dagens motstander er Fart som rykket ned fra toppserien etter forrige sesong.

Våre to foregående kamper mot Stabæk og Greikan dere se ved å trykke på lagets navn.

Troppen til dagens kamp: Karolina Westbyn, Oda Lillegård, Charlotte Haddeland, Maria Hustad, Emilia Tyribakken, Iselin Nitter, Guro Næss Berge, Synne Hamborg, Julie Solberg, Silje Nyhagen Inger Vadder, Emma Rønning, Martine Falkeid, Stina Næss Berge, Jenny Strandheim, Maja Tryterud, Ingvill Hågensen og Malin Rovelstad.

Kampen kan ses på ringblad.no fra kl.12.00

Vi takker Jensen Byggteam for utmerket utført jobb!

Hovedsponsor Jensen Byggteam
IMG_5123
Dette har blitt så bra sier Nitter og Skogstad om jobben som er utført i garderoben av Jensen Bygg-Team