Troppen som reiser til LSK-hallen

Lillestrøm 2 - Hønefoss BK avslutter runde 22 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 når de møtes i LSK-hallen mandag kl.19.00

Følgende spillere blir med til LSK-hallen: Andreas Vedeler, Ismet Duracak, Marko Valdimar Jankovic, Lars Rydje, Jason Nathan Bli, Orhun Selvi, Ådne Nordbø, Mats Lien Vågan, Mads Volden, Tor Øyvind Hovda, Thomas Nygaard, Erblin Llullaku, Andreas Skattum Nordby, Ibrahima Dramé, Monty Patterson, Sander Mala, Petter Sørensen Lindeman, Daniel Bakken.

Hønefoss BK møter Lillestrøm 2 i LSK-hallen kl.19.00 mandag 30.september.

Hovda tilbake i troppen

- Vi har hatt en fin treningsuke . De to siste øktene har vi hatt mye fokus på offensiv struktur. Hovda gikk ut med lysketrøbbel forrige kamp. Men har heldigvis trent for fullt de siste treningene, forteller Bård Heggset til honefossbk.no

Spent før møte med Lillestrøm 2

- Alltid spennende med hva man møter med disse andrelagene. Men vi er forberedt på å møte et sterkt LSK med mye fysikk på de etablerte som spiller, avslutter Heggset før møte med toer-laget til Lillestrøm.

Møte mellom Lillestrøm 2 - Hønefoss BK mandag avslutter runde 22 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3.

Screenshot_2019-09-29 Norsk Tipping-ligaen avd 6 2019 - Tabell

Kamper runde 22

Bodø/Glimt - Finnsnes 1-1

Ull/Kisa 2 - Fløya 0-2

Leknes - Tromsø 2 0-12

Junkeren - Skjetten 2-4

Harstad - Skjervøy 3-0

Gjelleråsen - Melbo 0-3

HØNEFOSS BALLKLUBB 2019

Hønefoss BK - Lagbilde
Bak fra venstre: Mats Lien Vågan, Markus Thorberg, Remond Mendy, Thomas Nygaard, Ådne Nordbø, Erblin Llullaku. Midten fra venstre: Ismet Durasak, Arne Palerud, Ibrahima Dramé, Andreas Skattum Nordby, Lars Rydje, Jens Cato Rosenlund, Tor Øyvind Hovda, Marko Valdimar Jankovic, Luke Torjussen, Bård Heggset. Foran fra venstre: Orhun Aslan Selvi, Jason Nathan Bli. Mats Volden, Halvard Kvamme Urnes, Jonas Ødegaard Holmen, Andreas Vedeler, Nicolas Kamango, Monty Mark Patterson, Sivert Nilsen Bukten.