Tuva (19) og Helene (18) har fått amatørkontrakt

Tuva Johansen Bjørkeslett og Helene Berg Houmb har skrevet under amatørkontrakt med Hønefoss BK.

Helene Houmb (18) og Tuva Bjørkeslett (19) har signert amatørkontrakt med klubben. De er begge to spennende unge spillere som er med i vår utviklingsgruppe/rekruttlag og er forventet å ta ytterligere steg i kommende sesong.

Tuva og Helene var begge solide bidragsytere på rekruttlaget til Hønefoss BK som rykket opp til 2.divisjon denne sesongen. Begge spilte også cupkampen for J19 mot Odd Ballklubb denne sesongen.

Begge har jevnlig deltatt på treninger med vårt A-lag.

Tuva var tilbake i Hønefoss BK foran 2021 sesongen et tre år i Kongsvinger med skole og fotball for Kongsvinger. Hun har spilt barne og ungdomsfotball for Hønefoss BK før hun dro til Kongsvinger.

Helene som kommer fra Vikersund har i likhet med Tuva spilt på rekruttlaget til Hønefoss BK denne sesongen. Tidligere klubber hun har spilt for er Vikersund og Holeværingen.

At vårt rekruttlag rykket opp til 2.divisjon denne sesongen betyr mye for spillerutviklingen i klubben.

Begge har spilt for kretslaget til Buskerud.

Vi gleder oss!