Tyribakken (18) blir med oss i 2021

Emilia Stensrud Tyribakken som fylte18 år i februar i år har signert ny kontrakt med Hønefoss BK som har varighet ut sesongen 2021.

Emilia skrev kontrakt med oss for første gang i desember 2019. Denne sesongen har hun spilt 18 obligatoriske kamper for Hønefoss BK. 18-åringen signerte i dag (mandag) under en ny ettårskontrakt med klubben.

Tyribakken kom fra Hallingdal der hun debuterte i 2.divisjon i 2017. Andre klubber hun har spilt for er Kongsvinger og Nesbyen.

Emilia har tatt steget fra 2.divisjon der hun har kamper for både Hallingdal og Kongsvinger til 1.divisjons fotball med Hønefoss BK på en utmerket måte.

Hun ble som 13-åring tatt ut på kretslaget til Buskerud J14. Hun har vært tatt ut til fire landsdelssamlinger arrangert av Norges Fotballforbund (NFF) Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell.

Emilia Stensrud Tyribakken

Vi er glad Emilia blir med oss enda et år!