U19 til NM etter sterk 7-0 seier mot Modum

Siste runde i Vinterserien som er kvalifikasjon til NM ble spilt på AKA, søndag 12. mars klokken 2000 i flomlyset med et par minusgrader på gradestokken.

G19 Vinterserien avd 01

AKA Arena

Søndag13. mars 20:00

HBK U19 - Modum

7-0 (3-0)

Mål: Eivind Støa 4, Andreas Dyrbeck, Andreas Frøhaug Og William Winther Moe

Tropp: 1 Oscar Rognås, 3 Kristian Nøkleby-Karlsrud, 4 Daniel Halvorsen, 5 Edvard Holten Bekkestad, 22 Magnus Lillevik Westgård, 6 Noah Eriksen Langstrand, 7 Kim Ulrik Bockmann Gravseth, 8 Andreas Frøhaug, 9 Eivind Støa Magnus, 10 Andreas Dyrbeck, 11 Rasmus Berglund, 12 Andreas Aareskjold Fredriksen, 15 William Winther Moe, 16 Henrik Raastad, 17 Leon Schistad-Stensvoll, 18 Adrian Røine-Elsrud, 19 Dilan Daban og 21 Elias Borgmann Kalleberg

Trener: Rune Kalleberg

Assistenttrener: Steffen Schei

 

U19 til NM etter sterk 7-0 seier mot Modum.

Siste runde i Vinterserien som er kvalifikasjon til NM ble spilt på AKA, søndag 12. mars klokken 2000 i flomlyset med et par minusgrader på gradestokken.  Guttene må vinne for å gå videre og leverer varene og vinner komfortabelt 7-0 til glede for de 200 tilskuerne som hadde møtt opp for å støtte guttene.

Trener Rune Kalleberg forteller etter kampen at vi møter Modum til en kamp som vi vet vi må vinne for å gå videre og er imponert over tilstedeværelsen til gutta og at de klarer å få til det vi trener på ut i tellende kamp. Første omgang er ganske jevn, men vi skaper store sjanser som vi får uttelling på. Modum er farlig frempå og er gode i det høye presset som gjør at vi mister endel ball i vår bearbeiding. I andre omgang ligger vi lavt og får uttelling på flere gode overganger. Treningshverdagen er god om dagen og vi har jobbet mye med hvordan vi skal score mål. At gutta for så god uttelling med 7 i nette er ekstremt gøy samtidig som det er tett bakover.

Neste kamp er ikke satt opp ennå, men nå venter kvalifikasjon til Høstens Interkrets og første runde i NM

Annonse:
Publisert: 13.03.2023
Skrevet av: Peter Bekkestad - Foto: Alexander Sand Halvorsen