Uavgjort 3-3 mot Junkeren

Effektive Junkeren ledet 3-0 etter 34.minutter på Aka Arena.

Laget som startet:  1 Andreas Vedeler 5 Mats Lien Vågan 6 Marko Valdimar Jankovic 7 Tor Øyvind Hovda (Halvard Kvamme Urnes 25.min) 8 Thomas Nygaard 9 Erblin Llullaku 10 Andreas Skattum Nordby (Ibrahima Dramé 53.min)17 Bli Jason 21 Monty Mark Patterson (Remond Mendy 72.min) 23 Sivert Nilsen Bukten 29 Orhun Aslan Selvi (Ådne Nordbø 72.min)

Litt merkelig fotballkamp der vi går ut i hundre, men dessverre får vi ikke satt sjansene våre i åpningsminuttene av kampen denne gangen. Isteden er det Junkerens raske Tobias Hepsøe som sender gjestene foran med 1-0. Etter scoringen fortsetter vi å skape sjanser, men nok en gang er det gjestene som kontrer inn 2-0 denne gangen ved  Viljar Skålvold Nordberg (21.min). Thomas Nygaard treffer klokkerent fra 20 meter, men skuddet treffer tverrliggeren.

Etter 34.minutt øker Junkeren sin ledelse til 3-0 ved Ivar Johannes Jakobsen Unhjem. Thomas Nygaard har god heading som sniker seg rett utenfor stolpen.

På overtid lykkes vi endelig med å få ballen bak Henrik Mortensbakke Mjelva i målet til Junkeren når Thomas Nygaard kjemper inn reduseringen til 1-3. Det blir også resultatene lagene tar med seg inn til pause.

Gutta kommer ut i andre omgang i trua på at dette kan snus.

Thomas Nygaard med ny redusering i 54.min. Scoringen bringer selvsagt håp på Aka Arena om at dette kan gå. Tross flere nesten muligheter må vi vente til klokka har passert 90.minutter. Hvem andre enn Thomas Nygaard plasserer lærkula i venstre kryss til 3-3. Vi er veldig nær på å ta alle 3 poenga i sluttsekundene, men en flott benparade fra keeper stopper skuddet til Mendy. Dermed ender det 3-3 i dagens oppgjør, der vi var det beste laget, men i fotball handler det om å score og der var Junkeren meget effektive i dag.

Se flere bilder i bildegalleriet under bilde

Thomas Nygaard sikrer uavgjort på overtid med sitt tredje mål i kampen