Uavgjort for HBK 2 i bortekampen mot Skarphedin

HBK 2 tok den lange veien til Bø i Telemark for å spille mot Skarphedin mandag kveld.

Seriekamp – 3. divisjon Damer

Mandag 15.5.23 kl. 19:30

Sandvoll Kunstgress, Bø i Telemark

Skarphedin – HBK 2 (0-1) 1-1

Mål:

0-1: 41 min. Vilja Rejdemo (assist: Heidi Obstfelder Svang)

1-1: 52 min. Katrine Oleane Vreim Robertson

HBK stilte med følgende kamptropp (14):

Ella Svingerud, Ingrid Haug, Charlotte Listedt Haddeland, Heidi Obstfelder Svang, Tonje Färber, Nika Jakir, Sunniva Agathe Raaen, Tuva Johansen Bjørkeslett, Vilja Rejdemo, Martine Marie Næss, Vilde Johansen Bjørkeslett, Frida Elise Gøtestam, Neijra Ibrahimovic og Luisa Arevalo

Uavgjort for HBK 2 i bortekampen mot Skarphedin

HBK 2 tok den lange veien til Bø i Telemark for å spille mot Skarphedin mandag kveld. Det ble en kamp som HBK jentene hadde meget god kontroll på og de lot Skarphedin i liten grad få lov til å låne ballen. Det var fullt fortjent at laget fikk uttelling etter 41 minutters spill da Heidi Obstfelder Svang spilte igjennom Vilja Rejdemo fra høyre kant, og som satte ballen sikkert forbi keeper og i mål. Pauseresultatet ble da også 1-0 til HBK.

HBK startet 2 omgangen på samme måte som første omgangen, stod høyt og ballen gikk fint i laget. Spillet og bevegelsene i laget stoppet litt opp ved motstanders 16-meter og laget måtte begynne på nytt gang på gang. Etter syv minutter av 2 omgang ble det balltap omtrent på midtbanen for HBK jentene, og en Skarphedin spiller fikk nødvendig avstand til å ta med seg ballen mot HBK målet og satte den til side for en utrusende keeper. Veldig synd i en kamp HBK kontrollerte fullstendig.

HBK fortsatte omgangen med å ha ballkontroll og hadde flere fine sjanser, men fikk dessverre ikke satt ballen i Skarphedin målet. Spillemessig og sjansemessig burde HBK ha avgjort denne kampen, men jentene var ikke gode nok på de siste balltouchene. Synd å reise hjem med kun ett poeng når vi burde hatt med oss alle tre.

Kommende mandag – 22. mai – skal HBK jentene ut i sin tredje bortekamp på rad. Da venter en ny tur til Sandefjord og Release Arena.

Annonse: