Uavgjort mot KFUM

Det endte uavgjort 2-2 i dagens treningskamp mot KFUM på Aka Arena

Disse startet kampen:

Alexander Pedersen, Asgeir Thor Ingolfsson, Benjamin Omerovic, Joakim Rishovd, Sivert Øverby, Daniel Østebø, Tor Øyvind Hovda, Alexander Groven, Sami Kamel, Kristoffer Hoven, Andreas Skattum Nordby.

Benken: Kenneth Diallo, Kristian Kjær Berntsen, Ådne Nordbø, Jardar Jameson, Magnus Johannessen, Jonas Holmen, Daniar Ali Mohamed (prøvespiller), Moussa (prøvespiller).

1.omgang:

KFUM hadde mye ball og hadde til tider et bra press på oss, men Hønefoss BK forsvarte seg godt. Første omgang så ut til å ende målløs, men gjestene greier til slutt å få ballen forbi Alexander Pedersen til 1-0 ledelse. På overtid rett etter gjestenes mål utligner Sami Kamel for oss, slik at lagene går til pause med et mål hver (1-1)

Veldig interessant kamp med både gode og dårlige ting. Men alt i alt godkjent kamp fra oss.

— Sami Kamel

Tor Øyvind Hovda startet kampen, men måtte gi seg etter rundt kvarteret ut i den første omgangen - inn kom prøvespiller Moussa

Vi kommer til noen halvsjanser foruten scoringen.

2.omgang:

Kristoffer Hoven og Sivert Øverby går begge ut i pausen - inn kommer Kenneth Diallo og Magnus Johannessen.

Vi er langt mer med i den andre omgangen og begge lag kommer til sjanser. Gjestene fra Egebergsletta tar ledelsen 2-1, men nok en gang er det Sami Kamel som utligner for oss.

Vi viser stor fysisk kapasitet/løpskraft og viser fremgang.

— Frode Lafton

Scoringen til Kamel blir også kampens siste på Aka Arena.

Vi gjør noen bytter også i den andre omgangen: Jardar Jameson, Ådne Nordbø og Kristian Kjær Bertnsen kommer inn - ut går Daniel Østebø, Andreas Skattum Nordby og Asgeir Thor Ingolfsson.

Frode Lafton oppsummerer:

Uvante posisjoner

- Det var totalt sett en jevnspilt og god kamp. Vi fikk noen utfordringer med sykdom som gjorde at vi spilte 4-5-1/4-3-3 med spiller i uvante posisjoner, men er meget godt fornøyd med hvordan vi som lag løste det og ikke minst imponert over spillerne som var i nye roller.

KFUM har godt grunnspill

- Vi møter et KFUM som har et godt grunnspill og veldig ballsikre noe som gjorde at vi hadde fokus på et godt/tett forsvarsspill for å kunne få gode overganger. Dette ble bedre og bedre utover i kampen.Vi viser stor fysisk kapasitet/løpskraft og viser fremgang.

Annonse: