Ull/Kisa 2 vinner 3-1 på Aka Arena

Ingen stor forestilling på Aka Arena da Ullensaker/Kisa kunne ta med seg alle poengene på bussen hjem fra Hønefoss.

Sivert Nilsen Bukten (rødt kort), Thomas Nygaard, Jens Cato Rosenlund, Parris Masson, Calvin Roddie, Mads Volden og Erblin Llullaku, var spillerne som ikke var spilleklare til kveldens kamp mot Ullensaker/Kisa.

Det unnskylder ikke prestasjonen til resten spillerne utpå kunstgresset på Aka Arena. At første omgangen ender uten scoringer var nok likevel gjestene fra Jessheim som var mest fornøyd med. To store sjanser og en annulert scoring var fasiten for hjemmelaget etter første omgang. Monty med skudd utenfor, Hovda med et knallhardt skudd som treffer stolpen og en annulert scoring for offside av Nordby som må ha vært marginal, men vi håper linjemannen gjorde rett.

2.omgang Fredrik Ullersmo hos gjestene setter ballen i mål etter "kaos" foran målet til Vedeler, dermed 1-0 ledelse til Ull/kisa 2 et par minutter før timen passeres på Aka Arena. Andreas Skattum Nordby utligner til 1-1 et par minutter etter gjestenes leder mål.

Vi presser på for scoring, men som det ofte skjer i fotballen når det ene laget jager scoring, smeller det i motsatt ende. Martin Søreide og Sebastian Andrei Cotrau setter hver sin ball forbi Andreas Vedeler i HBK-målet i det 78 og 81.minuttet for gjestene.

Vi gratulerer Petter Sørensen Lindeman (17) som får sin debut på A-laget når han byttes inn kvarteret før slutt.

KAMPFAKTA

• Norsk Tipping-ligaen avd 6

• Mandag 13.mai - Aka Arena

• Hønefoss BK - Ullensaker/Kisa 2 1-3 (0-0)