Unnskyld, gutter

Daglig leder i HBK, Åge Amundsen, kom innom etter treningen til G16-2 mandag 26. november. I garderoben foran alle gutta fra G19-1 og 2 og G16-1 og 2 ba han G16-2 pent om unnskyldning etter at seriegullet glapp.

Årsaken til seriesølv og unnskyldning fra ledelsen i HBK er at det ikke har blitt lest godt nok igjennom reglene for spill med overårige spillere på dispensasjon. G16-2 har i år spilt med to godkjente 17-åringer på laget. En av disse har ved en administrasjonsfeil også blitt brukt på G19-2, noe som da ikke er tillatt.

Etter at G16-2 kjempet som løver og vant 4-3 mot Gol på bortebane, leverte Gol en klage på HBK siden laget hadde brukt en spiller som også spilte på et G19-lag. Avgjørelsen fra Kretsen var at G16-2 ble fratatt seier i kampen og mistet tre viktige poeng. Klubben skrev en forklaring til Kretsen, men de opprettholdt avgjørelsen og HBK som klubb ble straffet ved å frata G16-2 seieren og poengene i denne kampen, og med det også seriegullet.

G16-2 stod da igjen med Svarteper. Gutta har kjempet, sloss og kvernet motstanderne sønder og sammen i høstens sesong. De har vunnet alle sine spilte kamper, men tapte allikevel på målstreken på grunn av en administrasjonsfeil.

Som et forsøk på å bøte på nedturen ble alle gutta som har spilt med G16-2 i år invitert til serievinnerfest på klubbhuset til HBK. Etter treningen på mandag disket Åge Amundsen opp med unnskyldning, pizza og brus til gutta og trener Freddy Skogstad, lagleder Rune Nygård og «altmuligmann» Terje Orebråten. I pynta lokale og hvite duker koste gutta seg med mat og en filmkavalkade over alle mål og gode sjanser fra sesongens kamper som Freddy hadde laget. Den ble ganske lang siden det ble hele 39-9 i målforskjell på åtte kamper!

hbk g16-2Spise

Tusen takk for nok en fantastisk sesong, gutter! Lykke til som G19!

bilde542w