Vant 1-0 mot fjorårets tabelltoer

Ettermiddagens treningskamp på Aka Arena mellom Hønefoss BK og fjorårets tabelltoer i 1.divisjon endte med en sterk 1-0 seier til våre damer.

Troppen som møtte Grei Elite:

Karolina Westbyn, Karianne Kvissel Ogren, Ida Kristine Løvbrøtte, Hulda Margret Brynjarsdottir, Madelen Dalland Larød, Kristine Dahl Myrberg, Martine Skogstad Falkeid, Maja Tryterud, Julie Simonsen Solberg, Malin Edwin, Anniken Eek, Synne Kristine Hamborg, Guro Næss Berge, Silje Bekkåsen Nyhagen, Ingvill Hågensen og Tonje Färber.

Silje Bekkåsen Nyhagen ordnet 1-0 seier tre minutter før full tid mot fjorårets tabelltoer (1.div) Grei Elite i ettermiddagens treningskamp på Aka Arena.

Det skulle bli en jevnspilt kamp mellom HBK og divisjonskollega Grei på AKA arena lørdag ettermiddag. Grei kom på 2. plass i fjorårets førstedivisjon og så lenge ut til å rykke opp til Toppserien, men måtte se seg slått av Fart.

Hønefoss BK trenger flere frivillige

Etter katastrofe-tap borte mot Fart forrige kamp, var jentene klare for revansje på hjemmebane. HBK kom til flere halvsjanser i førsteomgang og var flinke til å stoppe flyten i spillet til Grei, som ikke kom til de store farlighetene foran HBK’s mål. Selv med jevnt barnespill var våre damer hakket hvassere og styrte spillet mer og mer i andre omgang.

— Silje Bekkåsen Nyhagen

Vi kom til flere sjanser, blant annet flere ganger alene med keeper og et stolpeskudd, men først etter 87 min kunne vi notere 1-0 ved Silje Bekkåsen Nyhagen. Selv med flere store sjanser blir det med det ene og kampen ender til slutt 1-0 til HBK.

En kamp vi skal være godt fornøyd med. Allikevel ser vi alltid forbedringspotensiale og jobber videre mot neste og siste treningskamp mot Snøgg lørdag 30. Mars på AKA arena. Vi takker Grei for kampen og ønsker de god tur hjem til Oslo.

Mål: 1-0 87 min - Silje Bekkåsen Nyhagen.

Lettet kaptein etter kampen

- Vi har jobbet med noen viktige detaljer etter forrige match og laget responderer veldig bra i dag. Mye flinkere i lagdelene og mer fokusert på det vi skal gjøre. Jeg kommer til noen sjanser i dag og burde satt flere - så veldig lettet når den endelig sitter rett før slutt, sa Silje Bekkåsen Nyhagen til honefossbk.no etter kampslutt

1200x1200_HBK_sesongkort20194