Våre siste kamper for U14 og G14.  

Resultater for våre G14 og U14 gutter lag.

Kamp 4 for U14. Igjen så skal vi møte Kongsberg borte, noe som viser seg å være vanskelig for oss. Vi i Hbk har ett ønske om å spille god og underholdene fotball, men Kongsberg ville det annerledes. Kampen bar preg av lange baller fra forsvar og opp på en god spiss. Det ble en del tilfeldigheter, og vi klarte ikke å få til vårt spill. Kampen endte 1-0 til Kongsberg.

 

Kamp 5 for U14. Vi har enda en bortekamp og denne gangen møter vi Drafn på en liten bane. Vi vant 2-8 mot de i fjor, så forventningene om å vinne igjen lå bak i hodet på oss.

Vi starter litt nonsjalant og tror vi skal score enkle mål. Her som mot Kongsberg opplever vi at Drafn slår lange baller fra forsvar og opp mot en stor sterk spiss, det viser seg å være effektivt mot oss og de tar ledelsen. Vi klarer ikke å få til vårt gode spill og blir hengende etter i dueller. Vi våkner delvis opp de siste 5 minuttene av første omgang og scorer 2 raske mål. Vi får en god prat i pausen om hvordan vi skal håndtere Drafn`s spillestil og har noen klare oppgaver. Vi klarer sakte, men sikkert å roe ned og få til vårt spill. Til slutt vinner vi 2-4 og vi er fornøyde med 3 poeng.

 

Kamp 3 for G14. Denne kampen er vi dyktigere til å opprettholde høyere press og gjenvinning av ball. Spillemessig så har vi gode bevegelser i forkant, noe som gjør det enklere for ballfører å ta gode pasningsvalg. Vi styrer kampen og vinner fortjent 2-1, deilig med 3 poeng!

 

 

Annonse: