Vellykket sommeravslutning

Søndag var det avslutning av vårsesongen for tilrettelagt fotball for lagene i Fairplay-serien Buskerud på Aka Arena.

I samarbeid med Lions Club Hønefoss og Buskerud Fotballkrets ble det søndag arrangert sommercup for tilrettelagt fotball for lagene i Fairplay-serien i Buskerud.

Det hele startet med at lagene hadde felles innmarsj inn på Aka Arena. Deretter ble det avviklet tilsammen 9 kamper på 3 baner alle på vår flotte hovedmatte.

Værgudene spilte på lag med oss, og laget en fin ramme rundt arrangementet.

Mellom slagene utpå banen hadde spillerne mulighet til å teste sine ferdigheter med discsport (frisbee) med Adrian. De kunne også få målt hastigheten på sine skudd.

Vi takker dommerne Henrik Hjerpseth, Sebastian Ask og Martine Falkeid alle fra egen klubb for topp utførelse av kampledelse under sommercupen.

Arne Broberg tidligere arrangementsjef fra både Eliteserien, Obos-ligaen og en rekke landskamper på Aka Arena var speaker og styrte storskjermen under årets sommercup.

LIONS CLUB HØNEFOSS

Vi er utrolig takknemlig for jobben til Lions Club Hønefoss bidro med under hele arrangementet. Dere var bærebjelkene før, under og etter.

TAKK!

Som avslutning av årets sommercup ble Hønefoss BK FFU overrakt en sjekk på 10.000 kroner fra Lions Club Hønefoss til stor jubel fra spillerne på Bulldogs, Lions og Tigers.

Lagene som deltok

IMG_3316
Strømsgodset
IMG_3318