Vil ha revansj

Søndag gjester Medkila Hønefoss BK på Aka Arena. Der venter et revansjesugent HBK-lag.

Våre damer vil ha revansje mot Harstad-laget etter tapet for 3 uker siden på Harstad stadion. Den kampen vant Medkila 4-0 etter at stillingen til pause var 0-0.

Foruten stortapet i vårt siste møte har kampene mellom lagene vært jevnspilt - tidligere møter har endt med to seire til hvert av lagene, mens en kamp har de delt poengene seg i mellom.

Hønefoss BK (5.plass) og Medkila (6.plass) det skiller 3 poeng mellom lagene på tabellen der sistnevnte har en kamp mindre spilt.

Synne og resten av laget ønsker revansje når de søndag møter Medkila

- Helt klart en revansjelysten gjeng som er klare til kamp. Møter et godt Medkila-lag som har med seg gode prestasjoner i bagasjen. Vi har med oss 2 seiere selv og er godt motiverte for en til før ett par helgers pause! Synes vi har fått jobbet godt, har forhåpentligvis funnet ut av ting som vi slet med sist og virkelig klare til å gi Medkila kamp om poengene hjemme på Aka! Vi håper også at flest mulig vil tar turen ned til Aka i morgen, sier Synne Hamborg til honefossbk.no

1.DIVISJON

• Runde 12