Volden (19) og Urnes (19) forlater klubben

Mads Delerud Volden (19) og Halvard Kvamme Urnes (19) forlater klubben for å ta fatt på studier.

Mads og Halvard.jpg
Mads og Halvard i garderoben før kampen mot Strømsgodset.

Halvard fikk sin debut på A-laget mot Elverum 14.oktober 2018. Mads måtte ikke vente lenge før også han fikk sin debut den kom mot Nybergsund IL uke etter Halvard sin første. Halvard står bokført med 18 kamper og 1 mål, mens Mads følger rett bak med 15 kamper og 1 mål. I dag avsluttet begge med storspill mot eliteserielaget Strømsgodset.

— Luke Torjussen

Nå reiser Mads til studier og fotball i USA, mens skole i Molde og fotball i 3. divisjonsklubben Træff venter Halvard.

Dette sa gutta til honefossbk.no om det som blir deres nye hverdag og årene i Hønefoss BK:

IMG_6367.JPG
Halvard Kvamme Urnes i duell med Strømsgodset kaptein Gustav Valsvik

- Har hatt en fantastisk tid i HBK, og er veldig takknemlig for alle som har hjulpet meg, fra spillere og trenere til Arne Palerud, sier Urnes

- Nå er jeg klar for et nytt kapittel i Molde, og for å spille for Træff kommende sesong, samtidig som jeg går på skole, avslutter Halvard

IMG_6378.JPG
Mads kriger om ballen med Stømsgodset spiller Look Saa Nicholas Kengkhetkid Mickelson

- Jeg skal til USA for å kombinere skole og fotball. Jeg skal gå på college i California og spille for fotball laget dems. Planen er å studere i 4 år for å gjennomføre bachelor. Dette kommer til å bli en spennende utfordring og jeg gleder meg veldig, sier Mads Volden til honefossbk.no etter at kampen mot Strømsgodset var unnagjort.

- Tiden i HBK startet som 4/5 åring og har utrolig mange flotte minner ifra klubben og fotballen. Det blir veldig trist å forlate klubben, men vet at HBK alltid kommer til å være i hjertet mitt. Spilt på alle mulig alders lag helt opp til senior fotball. Vært så heldig med å kunne spille med utrolig gode spillere og lært masse fra dem og trenere, avslutter Volden.

IMG_6241.JPG
Trist å se dem dra, sier Luke Torjussen

- De har utviklet seg enormt med oss ​​de siste to årene, og det er vi så stolte av. De vil alltid være velkommen tilbake hos oss, og jeg ønsker dem lykke til i det de velger å gjøre, sa Torjussen til honefossbk.no et søndagens kamp mot Strømsgodset.

- Det ble en fin avslutning for dem begge i søndagens kamp i cupen mot Strømsgodset. Selv om det ble 2-0 tap spilte Volden og Urnes med resten av laget en veldig god kamp, avslutter Torjussen.

Vi ønsker å takke gutta for deres bidrag i klubben over mange år. Vi ønsker dem begge velkommen tilbake når studier er fullført.