Westbyn: - fotballmessig så er vi et bedre lag

Våre damer møter Snøgg 2. pinsedag på Notodden kunstgress kl.16.00 til sin niende kamp i årets første divisjon.

Snøgg er det eneste laget i divisjonen som står uten seier etter at åtte kamper er unnagjort. Laget har tatt sine poeng mot Kaupanger (1-1 H) og Grand Bodø (2-2 B). Det plasserer laget nederst på tabellen med 2 poeng.

Mandagens oppgjør blir også et møte mellom lagene som rykket opp til 1.divisjon i 2018. Starten for lagene har vært totalt forskjellig, mens motstander Snøgg sliter nederst på tabellen, kan våre damer med seier være helt i toppen etter at 9 av 22 runder er unnagjort av årets 1.divisjon.

Westbyn: - Ikke i nærheten av lett

- Snøgg er et tøft lag som holder tempoet i divisjonen, spiller mye uavgjort og taper stort sett med ett eller to mål. Rykket jo opp samtidig som oss, men har ikke hatt en like bra start som oss, poenget mitt er at selvom de har få poeng så kommer ikke denne kampen til å bli i nærheten av «lett». Her kommer det til å stå på det mentale fordi jeg mener at fotballmessig så er vi et bedre lag, sier Karolina Westbyn om motstander Snøgg

Karolina Westbyn forteller om bra trøkk på treningene også denne uka. Keeperen roser også Trym Ring Strandberg for den jobben han gjør som keepertrener for laget.

- Denne ukas treningsuka har trøkket på treningene vært bra, og med en ekstra fotballøkt lagt inn denne uka føler jeg vi er godt forberedt. Spesielt keeperøktene syns jeg har vært veldig bra. Trym har forberedt Karianne og meg veldig bra før denne kampen og gjør en kjempejobb for oss jentene, forteller Westbyn om forberedelsene til kampen mot Snøgg 2.pinsedag kl.16.00

Se tabell nederst i saken

1 div kvinner

• RUNDE 9

• Mandag 10.juni kl.16.00 - Notodden KG

• Snøgg - Hønefoss BK

• Dommer: Mohammad Nabhani (Tollnes BK) Ass.dommer 1: Georg Bårdsen (Sportsklubben Vedavåg Karmøy) Ass.dommer 2: Aksel Thorbjørnsen (Gimletroll IK)

• Hønefoss BK: Karolina Westbyn, Karianne Kvissel Ohren, Anniken Eek,Madelen Dalland Larød, Stina Næss Berge, Martine Skogstad Falkeid, Tonje Färber, Kamilla Engebretsen, Martine Moseng, Guro Næss Berge, Synne Kristine Hamborg, Tanja Løfshus, Silje Bekkåsen Nyhagen, Ingvill Hågensen, Malin Edwin.

Screenshot_2019-06-09 1 div kvinner 2019 - Tabell(1)