Kontakt Hønefoss Ballklubb

Kontaktpersoner i Hønefoss Ballklubb

Kontakt Hønefoss BK:

• Daglig leder/marked: Runar Vinjevoll → mob: 91 81 50 88 → mail: [email protected] eller [email protected]

• FIKS/Klubbhus/Juniorgruppa: Runar Vinjevoll → mob: 91 81 50 88 → mail: [email protected]

• Akademi/Materialforvalter: Morten Dahle Olsen → mob: 91868983 → mail: [email protected]

• Marked:mail: [email protected]onefossbk.no

• Arrangementsansvarlig: Tor Gunnar Simonsen og Per Olav Dyrbeck

• Regnskapsfører: Saga regnskap

Presentasjon av styret

Cecilie P. Øyen

Ansvarsområde: Styreleder.

Periode oppnevnt: September 2018 – mars 2021.

Cecilie er bosatt i Hønefoss, men hun jobber til daglig som kommunalsjef for Helse og omsorg i Jevnaker kommune. Dette er hennes første periode i styret til HBK, men hun har tilsvarende styreerfaring fra Kongsberg golfklubb. Med to fotballspillende barn i HBK, er hun imidlertid godt kjent, både i og med klubben.

Cecilie ønsker seg et sterkt og robust HBK som tåler både med- og motgang - et HBK for alle, med både breddesatsing og topplag. Og ikke minst ønsker hun seg et HBK som får hjertene til å banke for klubben!

Per Anund Loe

Ansvarsområde: Anlegg og arrangement.

Periode oppnevnt: September 2018 – mars 2021.

Per Anund er Nordsia-gutt som trådte sine barne- og ungdomsår på fotballbanen ikledd Fossekallen-drakt. Til daglig jobber han som rådgivende ingeniør VVS. Per Anund har fulgt HBK nøye gjennom flere år, både gjennom sitt styreverv siden 2016, og som far til to fotballspillende barn på henholdsvis J-09 og G-16. Summen av dette har gitt Per Anund et bankende hjerte for fotball og HBK, og et sterkt ønske om å gjøre en innsats for klubben.

Axel Moltzau Aas

Ansvarsområde: Økonomi.

Periode oppnevnt: September 2018 – mars 2021.

Axel er bosatt i Hole og jobber i Oslo som prosjektmegler/shipping. Han er ny i styresammenheng i HBK, men han har tidligere styreerfaring fra Holeværingen Golf, Holeværingen Hopp (styreleder), samt som kasserer i Ringerike og Omegn Hoppteam. I oppveksten hadde han selv fotballambisjoner som førte ham til G-16 i tidligere Fossekallen. Axel har fulgt HBK med stor entusiasme i en årrekke, og han er derfor glad for nå å kunne bidra gjennom sitt styreverv.

Morten Woldsdal

Ansvarsområde: Nestleder, kommunikasjon og samfunn.

Periode oppnevnt: September 2018 - mars 2020.

Morten flyttet til Hønefoss for seks år siden. Fire av disse årene har han vært svært engasjert i styret i HBK. Til daglig jobber Morten som kommunikasjonsrådgiver i Oslo, og han har erfaring fra tilsvarende styreverv i Holmen Idrettsforening, Asker. Hans samboer har ett aktivt barn i klubben (tidligere to). Når det kommer til hans egne fotballmeritter, mener han imidlertid at det er så lenge siden at det ikke teller lenger … Morten er opptatt av å kunne bidra til å ”gjenreise” HBK.

Runar Vinjevoll

Ansvarsområde: Sport.

Periode oppnevnt: September 2018 -

Runar er sunnmøringen som for mange år tilbakegjorde ringeriking av seg. Dette er hans første periode i styret i HBK, men han har tidligere styreerfaring fra Hønefoss Sportsklubb.  Fotballinteressert har han alltid vært, med egen karriere fra Ørsta IL og Hønefoss Sportsklubb, 4 div. I dag er det hans to sønner på 15 og 18 år, som fører den tradisjonen videre i HBK. Runar jobber i dag som markedsdirektør. Han tiltrer som ny daglig leder i HBK på nyåret og vil da gå ut av styret. Runar har et sterkt ønske om å bidra til at HBK kan gjenreises som ”Ringeriksregionens stolthet”.

Cathrine S. Veiby

Periode oppnevnt: September 2018 – september 2020

Cathrine er opprinnelig fra Vestfold, men har bodd her lenge nok til å føle seg som ekte Hønefossing. Til daglig jobber hun som advokat, med kontor på Gran. Hennes faglige kompetanse er nyttig i styresammenheng for HBK, hvor hun nå er innvalgt for sin andre periode. Cathrine er mor til tre fotballspillende sønner, alle i HBK , og hun har i en årrekke bidratt med stort engasjement på flere områder i klubben. Hennes ønske er rett og slett å kunne bidra til det beste for klubben!

Annonse fra Obos-ligaen: